Alles onder één dak.

Bij HDI kunt u terecht voor full colour schuifzeilen met of zonder TÜV certificaat, dekkleden, autokappen, schuifdaken, aanhangerzeilen en meer.

Van ontwerp tot en met montage hebben wij alles in huis voor de productie van blanco of full colour geprinte zeildoeken. Omdat wij beschikken over een eigen printafdeling met de grootste productiecapaciteit van de Benelux en de beste en modernste printers, kunnen wij niet alleen flexibel zijn in levertijden, maar ook topkwaliteit garanderen. Wij gebruiken voor uw schuifzeilen speciale printers, inkten en een solide beschermlaag van vernis.

Snel, serieus en betrouwbaar, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

360°

Gebruik de cursor om rond te kijken in onze printafdeling.

360°

Gebruik de cursor om rond te kijken in onze productiehal.

This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

HDI: Meer dan alleen transport.

Wij bedienen niet alleen de transport- en industriële sector, maar ook de evenementen- en reclamebranche.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor advies en uitvoering. Niet alleen voor schuifzeilen en dekkleden voor vrachtwagens en aanhangers, maar ook voor luxe tenten, speciale confectie, spandoeken en reparaties. Wij denken met u mee tot we een passende en duurzame oplossing hebben gevonden.

Met onze jarenlange ervaring in de branche weten we als geen ander wat het passende zeil is voor elke toepassing, groot of klein, in enkele stuks of voor grootschalige projecten.

Bij HDI staat een team van professionele vakmensen met oog voor detail voor u klaar.

Wij beschikken over de beste materialen en apparatuur, waaronder onze computergestuurde snijtafel.

Hiermee combineren wij het echte ambacht van zeilmaker met de modernste technieken en hoogwaardige materialen. Daarom kunnen wij u garantie bieden op onze perfecte afwerking en op de kleurechtheid van onze prints.

Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of een passende aanbieding.

De HDI Werkwijze

Bij HDI zetten wij uw vraag zo snel en efficiënt mogelijk om naar een concreet ontwerp en maken we een kwaliteitsproduct waarmee u voor de dag kunt komen.

Als uw offerteaanvraag of opdracht bij ons binnen komt, bekijken wij eerst de gewenste toepassing en het doel. Wordt het product binnen of buiten gebruikt, hoe wordt het zeil bevestigd en zijn er andere factoren waar we rekening mee moeten houden. Wij denken uitsluitend in oplossingen, zodat u weer jaren vooruit kunt.

Wilt u dat wij uw zeilen ook ontwerpen, dan staan onze DTP-ers voor u klaar. Ze maken een passend ontwerp, waarbij ze door jarenlange ervaring precies weten waar ze op moeten letten. Op deze manier kunnen wij uw zeilen snel en vlekkeloos monteren in onze zeilmakerij in Veldhoven.

Als geen ander begrijpen wij dat tijd geld is, dus als u uw schuifzeilen wilt laten vervangen of repareren, zorgen wij ervoor dat uw vrachtwagen zo snel mogelijk weer de weg op kan met nieuw zeilen met frisse prints, waarbij we garantie geven op de kleurechtheid.

Waar kunt u ons vinden?

Contact

  • HDI
  • De Run 6371
  • 5504 DM Veldhoven
  • TEL +31 (0)40 2545228
  • FAX +31 (0)40 2953699

info@piethoevenaars.nl

Direct een scherpe offerte in huis?

Vul het formulier op de volgende pagina in en wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk een scherpe offerte in huis hebt.

Klik hier

Liever direct contact? Neem telefonisch contact op via:

  • TEL +31 (0)40 2545228

HDI is een onderdeel van:

PIET HOEVENAARS SIGN INDUSTRIES